Red het Lerarenforum

Profile picture
Jan Lannoo & Hilde Warreyn
Project afgesloten
4
€ 102 van € 1.000
02/11/2015 - 19:00

Onze pagina Lerarenforum.be is al 11 jaar dé gratis website waar leerkrachten uit Vlaanderen en Nederland met elkaar informatie uitwisselen over hun vak. Op onze andere site Lerarenlinks.be vinden zij de beste weblinks gerangschikt per vakgebied en op Lerarentools.be staan alle nuttige computerprogramma’s om lessen te maken.
Alles wordt beheerd door vrijwillige leerkrachten in de VZW Lerareninfo. Voor het programmeren en voor het verwerken van het grote aantal bezoekers hebben wij geld nodig om ICT specialisten te betalen. Zo hebben wij de voorbije zomer de lay-out van het forum gemoderniseerd en hebben wij het forum beschikbaar gemaakt voor smartphones en tablets via de app Tapatalk. We veranderden ook van serverbeheerder om een betere service te kunnen aanbieden.

Dit verhuis- en programmeerwerk nam ons volledige budget in beslag. Een budget dat niet zal worden aangevuld want tegelijk stopte onze sponsor (een uitgeverij) met adverteren omwille van bedrijfsbesparingen. Dit schrikt ons echter niet af. We weten dat we kwaliteit leveren en dat we veel leerkrachten een grote dienst bewijzen met onze service. Daarom werken we enthousiast verder. Deze keer vragen we echter ook de hulp van alle leerkrachten en hun sympathisanten. De websites verder laten draaien (‘hosting’) kost ons 220 euro per jaar. Met onze huidige budget kunnen we nog online blijven tot eind december 2015. We zouden graag budget hebben om vier jaar zonder financiële zorgen verder te kunnen. Daarom hopen we 1000 euro op te halen tegen eind dit jaar. Je kan via deze pagina giften storten vanaf 5 euro. 

Wij geloven erin! ;-)

Donaties

€ 10
02/11/2015
Anoniem
-
€ 40
11/11/2015
Jan Lannoo
No comments.
€ 7
11/11/2015
Anoniem
No comments.
€ 45
11/11/2015
Hilde Warreyn
No comments.
Donaties
€ 10
Anoniem
-
€ 40
Jan Lannoo
No comments.
€ 7
Anoniem
No comments.
€ 45
Hilde Warreyn
No comments.